Edukacije za privatni sektor

Javite nam se

Tijekom proteklih godina mali i srednji poduzetnici s područja Brodsko-posavske županije iskazali su iznimno velik interes za edukacije o temama iz svakodnevnog poduzetničkog života. Kroz dosadašnji rad udruge Zebrica ustanovljeno je da je upravo taj segment izuzetno potreban i značajan za daljnji razvoj malog i srednjeg poduzetništva u našoj regiji.

Glavni cilj ovog programa je omogućiti poduzetnicima i obrtnicima da usvajanjem novih znanja i vještina unaprijede svoje poslovanje i postanu konkurentniji te na taj način doprinesu sveopćem razvoju Brodsko-posavske županije.

Obrazovni programi:

 

Obrazovni programi su podijeljeni u sljedeće skupine:

  • Program edukacije poduzetnika početnika: Edukacija poduzetnika početnika o načinu registracije tvrtke, pisanju poslovnog plana, osnovama financijskog poslovanja, tržištu, institucijama za podršku, motivaciji i komunikaciji.
  • Edukacija poduzetnika u fazi rasta i razvoja: Temeljem analize potreba poduzetnika utvrđuju se teme i potrebe za određenim područjima za koje poduzetnici iskažu interes (marketing, financije, EU projektiranje i sl.)

Informacije o edukacijama

Zainteresirani se mogu javiti na broj telefona 098/407-225 (kontakt osobe: Marijan Šakić i Tin Horvatin) ili putem e-maila na udruga.zebrica(at)gmail.hr.